A TÜV Rheinland AkedemiarolA TÜV Rheinland Akedemiarol

Üdvözöljük a TÜV Rheinland Akadémián

A digitalizáció korában a műszaki ismeretek fejlesztéséhez megbízható partnerre van szükség. A TÜV Rheinland Akadémia a világ minden táján működő kirendeltségeivel a műszaki és szakmai szakértelem nemzetközi intézménye minden fontos szakterületen. Innovatív továbbképzési megoldásaink a szabványosított tanfolyamoktól az egyénre szabott személytanúsításig terjednek. A semleges vizsgáló hatóság, a PersCert TÜV hitelesíti a megszerzett készségeket, így erősítve a résztvevők műszaki ismereteit a világ minden táján.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Tudjon meg többet rólunk

Portfóliónk áttekintése

 • Szakmai kepzes a TÜV Rheinland
  Tantermi képzés, e-learning, virtuális képzés vagy kihelyezett képzés? Meghatározzuk a megfelelő stratégiát, és a tartalmat az Ön műszaki kompetenciaigényeihez igazítjuk.
 • A TÜV Rheinland uzleti megoldasai
  Üzleti megoldásainkkal segítünk kiépíteni és megszilárdítani a kompetenciát minden olyan műszaki témában, amely növeli az Ön működési kiválóságát.
 • Digitalis tanulasi megoldasok a TÜV Rheinland
  Azonnali használatra ágazatközi szabványos digitális tanulási megoldásokat vagy egyedi digitális tanulási megoldásokat dolgozunk ki speciális témákhoz.
 • Szemelytanusitas a TÜV Rheinland
  A kompetencia ellenőrizhető - személytanúsítással. Tudjon meg többet arról, hogy a személytanúsítás hogyan indíthatja el az Ön, mint vállalat és mint egyén sikerét.