PersCert celcsoportokPersCert celcsoportok

Kinek van szüksége személytanúsításra a további fejlődéshez?

Célcsoportjaink

A készségekkel kapcsolatos követelmények folyamatosan változnak, és ezek a követelmények és megszerzett készségek pontosan átláthatóak illetve igazlohatóak a személytanúsítással minden piaci szereplő számára. Ha Ön egy vállalatnál, képzési szervezetnél vagy egyetemen dolgozik, vagy Ön egy egyesület vagy hatóság tagja, tudja meg, hogy a PersCert TÜV tanúsítás hogyan járulhat hozzá sikeréhez.

Amellett, hogy támogatjuk Önt a tanfolyamaihoz kapcsolódó tanúsítási programok kidolgozásában, képzési modulokat és kísérő tanúsítást is kínálunk olyan speciális területekhez, mint a minőségirányítás, az egészségvédelem és biztonság, a megfelelőség, a fenntarthatóság és a biztonság.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Mit kínálunk a vállalatoknak?

Ön egy vállalat, amely speciális képzést kínál alkalmazottainak, hogy fejlessze a vállalat sikeréhez szükséges készségeket. Mi kidolgozzuk az Ön számára a megfelelő készségértékelési eljárásokat, így nyomon követheti e befektetések sikerét, és minden alkalmazott visszajelzést kaphat a tudásáról és készségeiről. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a résztvevők, akik a továbbképzés után független tanúsító szervezettel hitelesíttetik kompetenciájukat, nagyobb elkötelezettséget mutatnak. Ezek az értékes tanúsítványok segítik alkalmazottaik további fejlődését, akik viszont értékelik ezeket a tanúsítványokat, mivel hozzájárulnak személyes és szakmai készségeik kezeléséhez. A Certipedia tanúsítvány-adatbázisunkkal lehetőséget kínálunk Önnek arra is, hogy bemutassa alkalmazottai készségeit. Ez a szakemberhiányos időkben erősíti az Ön pozícióját, mint vonzó munkáltatót. Alkalmazottai a helyszínen vagy online vizsgafelügyeletünkön keresztül tehetnek tanúsító vizsgát - biztonságosan, önállóan és otthonról. A PersCert TÜV tanúsítvánnyal független módon igazolhatja képzési céljainak sikerét. Kötelezettség nélkül adunk tanácsot.

Mit kínálunk a képzési szervezeteknek?

Ön egy képzési szervezet a szakmai képzés területén, amely a szakmai fejlődéshez járul hozzá a szakmai készségek iparági követelményekhez való igazításával? Ön és munkatársai a PersCert TÜV tanúsítvánnyal függetlenül ellenőrizhetik képzési céljaik sikerességét. Adjon lehetőséget diákjainak az előrelépésre, egy elismert tanúsítvánnyal. A képzési program tanúsítási folyamat alapjaként történő elismerésével Ön egy minőségi pecsétet kap, amely a Certipedia-ban jelenik meg. Az Ön résztvevői az online vizsgafelügyeletünkön keresztül otthonról is biztonságosan letehetik a tanúsítási vizsgákat.

Mit kínálunk az egyetemeknek?

Az egyetemekre jelenleg egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy gyakorlatias és üzletorientált módon frissítsék kurzusaikat, és a lehető legjobban segítsék a hallgatók fejlődését. Az iparban az elismert kiegészítő képesítések előnyt jelenthetnek, és növelhetik hallgatóik vonzerejét a piacon. Az Ön diákjai számára is biztos lehetőség, hogy online vizsgafelügyeletünkkel otthonról is letehetik a minősítő vizsgákat.

Mit kínálunk az egyesületeknek?

Ön egy érdekképviselet, és szeretné továbbfejleszteni a tagsággal rendelkező közösségének készségmenedzsmentjét, hogy biztosítsa az egységes színvonalat. Támogatjuk Önt tagjai kompetenciájának fejlesztésében és érvényesítésében. A PersCert TÜV megszervezheti az Ön számára a tanúsítási eljárásokat, és tagjainak értéknövelt szolgáltatásokat kínál, hogy magabiztosan mutathassák be készségeiket. Tagjai online vizsgafelügyeletünkön keresztül is letehetik a tanúsítási vizsgákat – biztonságosan, bárhol is legyenek a világon. Az Ön iparágára és szakterületére jellemző tanúsítási programmal építheti ki tagságát és határozhatja meg minőségi szabványait. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy ez hogyan növelheti az egyesületi tagság értékét az Ön közössége számára, forduljon hozzánk, hogy egy első beszélgetés keretében kötelezettség nélkül tanácsot kérhessen.

Mit kínálunk a hatóságoknak?

Az Ön hatósága arra összpontosít, hogy a saját szervezetén belül és az Ön által kiszolgált közösségekben következetes és megfelelő készségszintű normákat vezessen be? A szakmai készségek és a naprakész tudás előmozdítása áll a kormányzati szerven vagy közintézményen belüli feladatai középpontjában? A PersCert TÜV egy erős, szabványok által vezérelt szervezet, amely független módon, nemzetközileg elismert személytanúsítással igazolja a szakmai alkalmasságot, hogy a nemzetközi szabványoknak megfelelően fenntartható érték- és hatékonyságjavulást érjen el.

Tudjon meg többet a célcsoportjainknak kínált személytanúsítási szolgáltatásainkról