ISO 9001 kepzes TÜV RheinlandISO 9001 kepzes TÜV Rheinland

ISO 9001 képzések - középpontban a legalapvetőbb ISO standard

Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerek világszerte elismert szabványa. Az hozzá kötődő minőségirányítási képzéseket úgy tervezik meg, hogy segítsenek az egyéneknek és a szervezeteknek megérteni annak követelményeit és hatékonyan végrehajtani őket. Ezek a tanfolyamok segíthetnek a szervezeteknek minőségirányítási rendszereik javításában és az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésében.

Milyen szabályozás az ISO 9001?

Az ISO 9001 nem törvényi szabályozás, hanem a minőségirányítási rendszerekre (MIR) vonatkozó, világszerte elismert szabvány. Mégis sok vállalat szerez önként tanúsítványt, hiszen ez a szabvány a minőségügy alapja. Meghatározza a szervezetekre vonatkozó követelményeket, így a minőségirányítási rendszer hatékony alkalmazásával  olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújthatnak, amelyek megfelelnek a vevői és szabályozási követelményeknek, és növelik a vevői elégedettséget.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Miért érdemes minket választania a minőségirányítási képzések témájában?

Nálunk az igényeinek legmegfelelőbb iso 9001 képzést tudja kiválasztani, ebben évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink és rugalmas, segítőkész képzésszervezőink lesznek segítségére.
A minőségirányítási képzéseinken való részvétel előnyei:

 • elmélyített tudás: lehetővé teszi, hogy jobban megértse a szabványt és annak követelményeit,
 • új készségek és ismeretek: segít Önnek a minőségirányítási rendszer (MIR) bevezetéséhez és fenntartásához szükséges készségek és ismeretek elsajátításában,
 • jobb munkateljesítmény: a szükséges ismereteket és készségeket által hatékonyabban végezheti munkáját,
 • gyakorlati szakismeret: a száraz elméletet szemléltető, gyakorlati ismereteket nyújt,
 • versenyelőny: az ISO 9001 minőségirányítási rendszert bevezető szervezeteket az ügyfelek és az érdekelt felek megbízhatóbbnak és következetesebbnek tekintik.
 • karrierépítés: segíthet előrébb lépni a karrierjében, mivel elmélyíti és egyben bizonyítja a minőségirányítással kapcsolatos szakértelmét.

Ha szeretné javítani szervezete termékeinek és szolgáltatásainak minőségét, és növeli az ügyfelek elégedettségét, ne keressen tovább. Ismerje meg ISO 9001 képzéseinket!

Tudta? A minőségirányítási szabvány kezdetei

A minőségirányítási szabványt először 1987-ben adták ki, és azóta többször is átdolgozták, hogy tükrözze az üzleti gyakorlat és az ügyfelek elvárásainak változásait. A szabvány legújabb változata, az ISO 9001:2015 a jelzett év szeptemberében jelent meg, Magyarország volt az egyik első európai ország, amely nemzeti minőségirányítási szabványként fogadta el. Az évek során az ISO 9001 minőségirányítási rendszer széles körben bevezetésre került hazánkban, és számos magyar vállalat szerezte meg az ISO 9001 tanúsítványt, hogy bizonyítsa elkötelezettségét a minőségirányítás iránt. Ezért van az is, hogy összes szabványképzésünk közül a MIR-re vonatkozóakat ajánljuk kiemelten az Ön figylemébe.

Minden ISO 9001 képzésünk:

5 tétel

 1. Minőségirányítási belső auditor (ISO 9001 és ISO 19011)

  Szerezze meg az ISO 9001:2015 szabvány szerinti rendszer működtetéséhez és auditálásához szükséges tudást.
 2. LEGNÉPSZERŰBB

  Integrált belső auditor (MIR, KIR, MEBIR)

  Váljon szakértővé az integrált irányítási rendszerek (minőség- és környezetirányítás, munkahelyi egészség) auditálásában.
 3. ISO 9001:2015 Vezető auditor képzés (MIR) | IRCA

  Képezze magát nemzetközileg minősített ISO 9001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2102
 4. ISO 9001:2015 (minőségirányítási) szabvány

  Szerezzen az ISO 9001 szabványon alapuló, piacképes minőségirányítási tudást.
 5. Integrált (MIR, KIR, MEBIR) irányítási rendszerek

  Szerezzen az integrált irányítási rendszerek működtetéséhez szükséges szakértelmet.
oldalanként