GYIK a PersCert TÜV szemelytanusitashozGYIK a PersCert TÜV szemelytanusitashoz

Gyakran ismételt kérdések

  Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

 • Mikor kapom meg a PersCert TÜV tanúsítványt?

  A PersCert TÜV tanúsítványt általában a vizsga időpontjától számított három héten belül elküldjük az együttműködő partner vagy a tanúsított személy részére.
 • Használhatom-e a tanúsítványomban szereplő vizsgajegyet a tanúsítvány bemutatása nélkül?

  Nem, a tanúsítvány csak egészében használható, és Ön nem jogosult a TÜV Rheinland más logóit vagy védjegyeit használni a tanúsítványával kapcsolatban. A sikeres vizsgát igazoló egyedi vizsgajegyet külön-külön is igényelheti a helyi PersCert TÜV-csapathoz fordulva.
 • Használhatok-e segédanyagokat a PersCert TÜV vizsgák letételekor?

  Ez a tanúsítási programtól függ. Az erőforrások használatát a vizsgaszabályzat szabályozza. További információért kérdezze meg a képzési szolgáltatóját vagy a PersCert TÜV felügyelőjét.
 • Lehetséges-e vizsgát tenni anélkül, hogy előzetesen részt vennék a tanfolyamon?

  Előzetes képzés nélkül is lehet vizsgázni, ha a tanfolyamon való részvétel nem előfeltétele a vizsgára bocsátásnak, és a képzésen való részvétel nem követelmény a vizsgázótól. Lásd az adott esetben a vizsgaszabályzatot.
 • Milyen képzések és továbbképzések alkalmasak az újbóli tanúsításomhoz, és hol vehetek részt ezeken a tanfolyamokon?

  A képzést a tanúsítási programtól függően egy adott vagy bármelyik szolgáltató biztosíthatja. A képzésen a tanúsított területen és a tanúsítvány érvényességi ideje alatt kell részt venni. Ha a vizsgaszabályzat nem ír elő konkrét szemináriumszolgáltatót, akkor bármelyik szolgáltató képzésén részt vehet.
 • A tanúsítványom már nem érvényes. Kérhetem az újbóli tanúsítást?

  Az újratanúsítást a tanúsítvány birtokosa írásban kérheti a PersCert TÜV-tól legkésőbb 3 hónappal a jelenlegi tanúsítvány lejárta után.
 • Milyen határidővel lehet benyújtani a PersCert TÜV-nál a szakértők vizsgálatára és tanúsítására vonatkozó értékelést?

  Az értékelések benyújtásának határidejét a vizsgaszabályzat szabályozza. A határidőről az értékelés visszaigazolásakor is megállapodnak. Az értékelések benyújthatók a PersCert TÜV-hoz papíralapon vagy pdf-fájlként, illetve feltölthetők a TÜV Rheinland Certification Hub-ra. Ha bizonytalan, forduljon hozzánk segítségért.
 • Hogyan győződhetek meg arról, hogy egy személy rendelkezik-e tanúsítvánnyal?

  Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A lehető leghamarabb tájékoztatni fogjuk Önt.
 • Mik a vizsgára bocsátás feltételei?

  A felvételi követelményeket a vonatkozó vizsgaszabályzat határozza meg.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Más PersCert ajánlat is érdekelheti Önt?