A TÜV Rheinland uzleti megoldasaiA TÜV Rheinland uzleti megoldasai

Üzleti megoldások

Formába hozzuk Önt a Working World 4.0-ra

A digitális átalakulás és a technológia dinamikus fejlődésének részeként a vállalatoknak és intézményeknek a korábbinál sokkal komolyabban kell számolniuk a kérdéssel: Aktuálisak-e még kollégáink szakértelme? Rendelkeznek-e az elkövetkező kihívások kezeléséhez szükséges készségekkel? Rendelkezünk-e belsőleg minden készséggel a céljaink eléréséhez?

A TÜV Rheinland Akadémia pontosan a megfelelő megoldásszolgáltató a kompetencia megalapozásához és fenntartásához minden olyan műszaki témában, amely növeli a szervezetek és egyének működési kiválóságát és a jövőbe mutató képességeit. Az iparági témákkal való szoros összefonódásunknak köszönhetően a műszaki fejlesztéseket éppúgy ismerjük, mint a kulcsemberek igényeit.

Tejles körű üzleti megoldásaink – kiegészítve a online oktatással – pontosan igazodnak a vállalkozások igényeihez. A divízió- és személyzeti vezetők, az alkalmazottak és a menedzsment, valamint az oktatási szolgáltatók és a kormányok egyaránt profitálnak mély, ágazatközi szakértelmünkből és sokéves projekttapasztalatunkból. Szakértőink a való világ alkalmazásaiból érkeznek, és mindig lépést tartanak a technológia fejlődésével. A világ minden táján található telephelyeinkkel világszerte az Ön rendelkezésére állunk.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Üzleti megoldásaink áttekintése

Továbbképzés új dimenzióban: Azonnali használatra ágazatközi szabványos megoldásokat vagy egyedi tanulási megoldásokat dolgozunk ki konkrét témákhoz. Interaktív, innovatív, hatékony, világszerte szabadon skálázható digitális tanulási megoldások.

Digitalis tanulasi megoldasok a TÜV RheinlandDigitalis tanulasi megoldasok a TÜV Rheinland
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszélhessük házon belüli képzési igényeit.Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megbeszélhessük házon belüli képzési igényeit.

Kihelyezett képzéseinkkel egyedi, az Ön igényeire szabott képzési koncepciókat valósíthatunk meg az Ön telephelyén. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az Ön kihelyezett képzési igényeit.