A TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciaiA TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciai

Képzési referenciák

Miért pont a TÜV Rheinland Akadémia az Ön megfelelő partnere a szakmai képzésben?

A TÜV Rheinland Akadémia vezető képzésszervező a létfontosságú műszaki témákban. A világ minden táján működő kirendeltségeinken valós tapasztalatokra alapozott jövőorientált szaktudást közvetítünk. Innovatív továbbképzési megoldásainkat - az egyéni tanfolyamoktól kezdve a személyre szabott személyiségfejlesztési koncepciókig - évente akár 300 000 résztvevő, köztük szervezetek és magánszemélyek is igénybe veszik. A TÜV Rheinland Akadémián végzettek minden második percben műszaki szakemberként lépnek pályára.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Képzési referenciáink

A vállalatok számára előnyösek a személyre szabott továbbképzési termékeink, amelyek tartalmát a szervezet pontos igényei határozzák meg. Az alábbiakban néhány referenciapélda található a kihelyezett képzéseink tartalmi terjedelmére, amelyeket kérésre akár az Ön vállalatánál, akár a világ 26 országában összesen 150 helyszínünk egyikén tartunk.

A német fejlesztési ügynökség, a Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Tunéziában az infrastruktúra fejlesztésével foglalkozik. A TÜV Rheinland Akadémiával, mint képzésszervezővel közösen szerveztek fotovoltaikus telepítés képzést a helyszínen.

A folyamatok javítása érdekében a CEMEX, a világ egyik legnagyobb építőanyag-gyártója áttért a szabványos szoftverkörnyezetét az Office 365-re. A TÜV Rheinland világszerte több mint 50 helyszínen 440 000 alkalmazott felhasználói képzését és támogatását valósította meg.

Több romániai egyetem tervezett munkaerő-piaci vonatkozású mesterképzéseket az ipari szabványoknak megfelelő vállalkozók számára. A TÜV Rheinland Akadémia és a PersCert TÜV szakértői útmutatást nyújtottak, beleértve ezen műszaki továbbképzési programok összehangolását az ország jogi rendeleteivel.

A kolumbiai Nemzeti Tanulási Szolgálat (Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA) az ország foglalkoztatási arányát és versenyképességét kívánja növelni. Az optimális képzés érdekében az oktatók először továbbképzésben részesültek. Ismerje meg, hogyan emelte a TÜV Rheinland Akadémia a kolumbiai oktatók tudását magasabb színvonalra.

Mit jelent a minőség és hogyan működik a minőségirányítási rendszer? A sanghaji VW-gyárban nagyszámú alkalmazottat kellett kiképezni ebben a témában. Ismerje meg, hogy a TÜV Rheinland hogyan valósította meg ezt sikeresen az E-Learning és a kihelyezett szemináriumok alkalmazásával.

Az Enchanted Kingdom Inc. az első és egyetlen vidámpark a Fülöp-szigeteken. A TÜV Rheinland Akadémia kihelyezett képzésével szisztematikusan felszámolhatta a kompetenciahiányt az adatvédelem témakörében.

A portugál szupermarketlánc, a Mosqueteiros országos logisztikai hálózata jelentős kompetenciahiánnyal kűzdöttt a munkavédelem területén. Olvassa el, hogyan tudta a TÜV Rheinland Akadémia országos biztonsági képzéssel biztonságosabbá tenni a raktári folyamatokat.

Az Empresas Carozzi SA vezető chilei élelmiszeripari vállalat. A TÜV Rheinland Akadémia képezte a helyi vezetőséget a legújabb BRC globális élelmiszer-biztonsági szabvány bevezetésére.

Ne hagyja abba az álmodozást - emelje karrierjét a következő szintre!

Professzionális képzési megoldásaink mindenki számára elérhetőek. Olvassa el Sophia N. történetét, hogy megtudja, hogyan segített neki a TÜV Rheinland Akadémia az álmai megvalósításában.

A TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciaiA TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciai

"Az első robotjaimat 6 éves koromban építettem - Legóból. Később rájöttem, hogy leginkább a számítógépek érdekelnek. Az oktatás mellett a TÜV Rheinland Akadémián az E-Learnings és a személyes képzések révén folyamatosan bővíthettem a tudásomat. Ezzel az induló  szellemi tőkével tudtam megvalósítani álmomat, saját cégem technológiai igazgatójaként. Cégtulajdonosként a TÜV Rheinland Akadémia is pontosan a megfelelő partner számomra ahhoz, hogy a csapatom rendelkezzen a szükséges szakértelemmel."

Sophia N., saját vállalkozásának technológiai igazgatója