Fenntarthatosag kepzes TÜV RheinlandFenntarthatosag kepzes TÜV Rheinland

Fenntarthatóság képzések - időszerű téma, naprakész tudás

Manapság már nem kérdés: foglalkoznunk kell a fenntarthatósággal, hiszen ennek célja, hogy az emberiség jelenlegi életvitele ne veszélyeztesse a jövő nemzedékek életét. Fogalmát gyakran hozzák összefüggésbe az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival, amelyek a gazdasági növekedéshez, a társadalmi fejlődéshez és a környezetvédelem középpontba helyezéséhez járulnak hozzá.

Miért fontos a fenntarthatóság és a hozzá kapcsolódó tudás megszerzése?

 • Elősegíti az erőforrások felelős és hatékony felhasználását.
 • Védi a környezetet.
 • Előmozdítja a társadalmi felelősségvállalást (CSR).
 • Hozzájárul a jövőbeli élet körülményeinek biztosításához.
 • Növelheti azon vásárlók elégedettségét, akiknek fontos a környezettudatosság.
 • PR-szempontból is kedvező képet mutat.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Milyen ismeretekre tehet szert ezeken a tréningeken?

A fenntarthatóság témakörben igen széles az Akadémiánk által kínált képzéspaletta, az alábbi rövid összefoglalók segíthetnek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő oktatást.

 • A fenntarthatóság, fenntartható fejlődés szakember képzés megismerteti résztvevőinkkel a környezettudatos gondolkodást, anyag- és energiatakarékosságot, a fenntartható fogyasztást, megújuló energiákat, valamint a fenntarthatósági jelentés fogalmát és dokumentációját.
 • Az ISO 50001:2018 szabvány szerinti energetikai menedzsmentrendszer és auditálása tanfolyamunk során gyakorlati ismereteket szerezhet az irányítási rendszer működtetéséről, fejlesztéséről, illetve különböző auditálási technikákról.
 • Az ISO 14001:2015 a környezetirányítási szabvány tréningünk elvégzése segít, hogy a résztvevők működtessék cégük környezetirányítási rendszerét, javítsák környezeti teljesítményüket, és megfeleljenek a vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak.
 • Az Integrált irányítási rendszerek kurzus a különböző irányítási rendszerek összevonását mutatja be, ez az oktatás szabványismereti és kibővített, auditálási tudásszinten is érdeklődőink rendelkezésére áll.

Szeretne pozitív hatást gyakorolni a környezetre és a társadalomra? Fenntarthatósági tanfolyamunk segít ebben.

Szakértő oktatóink megismertetik Önnel a fenntarthatóság alapjait, és azt, hogyan integrálhatja a fenntartható gyakorlatokat mindennapi életébe vagy üzleti tevékenységébe. Tréningjeink olyan témákat érintenek, mint az energetika, a környezetvédelem, a társadalmi felelősségvállalás, és gyakorlati eszközöket és technikákat nyújtanak a fenntarthatósági célok eléréséhez.

Jelentkezzen még ma, és váljon a fenntarthatóság bajnokává! Amennyiben további kérdése van, kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.

A téma fontos dokumentuma - a fenntarthatósági jelentés

A Magyarországon működő nagyvállalatoknak 2024-től várhatóan fenntarthatsági jelentést kell készíteniük társadalmi felelősségvállalási (Corporate social responsibility, röviden CSR) tevékenységeikről.

A fenntarthatósági jelentést az adott szervezet készíti, hogy beszámoljon fenntarthatósági teljesítményéről, társadalmi, környezeti és gazdasági hatásairól, és elemezze az ezek kezelésére és mérséklésére tett erőfeszítéseiket. Jelenleg nem csak vállalatok, de nonprofit szervezetek, kormányzati szervek és egyéb szervezetek is készíthetnek fenntarthatósági jelentéseket az ide kapcsolódó gyakorlataikról, teljesítményükről.

A fentiekről Fenntarthatóság, fenntartható fejlődés szakember képzésünkön bővebben is hallhat.

Minden fenntarthatóság képzésünk:

4 tétel

 1. Fenntarthatóság, fenntartható fejlődés szakember

  Szerezzen vállalati szinten hasznosítható ismereteket a fenntartható fejlődésről.
 2. LEGNÉPSZERŰBB

  ISO 50001:2018 Energetikai menedzsmentrendszer és auditálása

  Sajátítsa el az energetikai szabvány szerint felépített rendszer működtetéséhez szükséges ismereteket.
 3. ISO 14001:2015 Vezető auditor képzés (KIR) | IRCA

  Képezze magát nemzetközileg minősített ISO 14001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2226
 4. ISO 14001:2015 (környezetirányítási) szabvány

  Szerezzen az ISO 14001 szabványon alapuló, piacképes környezetirányítási tudást.
oldalanként