Vezeto auditor kepzes TÜV RheinlandVezeto auditor kepzes TÜV Rheinland

Vezető auditor képzés - a lead auditorrá válás első lépése 

A vezető auditor olyan szakember, aki felelős egy auditorcsoport vezetéséért egy vállalat irányítási rendszereinek auditálása során, legyen az minőségirányítási, környezetirányítási vagy bármilyen másik irányítási rendszer. Akadémiánkon széles választékban kínálunk vezető auditori képzést, melyek elvégzésével akár nemzetközileg elismert  (IRCA) szakemberré is válhat.

Mit jelent az IRCA?

Az IRCA az International Register of Certificated Auditors rövidítése, ami a minősített auditorok nemzetközi nyilvántartását jelenti. Ez a világ legnagyobb, irányítási rendszerek auditálásához kapcsolódó nemzetközi tanúsító testülete, egyben a Chartered Quality Institute (CQI) egyik részlege. Egy olyan szervezet, amely különböző területeken, többek között minőségirányítási témákban szervez képzést, és a minőséget képviseli a lead auditorok és auditorképzéseket nyújtó szolgáltatók számára.

Akadémiánk számos IRCA által tanúsított vezető auditor képzést kínál, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára ideális tréninget.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

A TÜV Rheinland Akadémia - út a vezető auditor tanúsítvány felé

Ha Ön vezető auditorrá szeretne válni, a képzéseinken való részvétel elengedhetetlen lépés a karrierje fejlődésében. Egy vezető auditor képzés segíthet Önnek elsajátítani az auditcsoport vezetéséhez szükséges ismereteket és készségeket, és biztosíthatja, hogy az auditok az adott szabványnak és eljárásoknak megfelelően történjenek. A külső auditor képzésen való részvétel során megtanulhatja, hogyan tervezze, szervezze és felügyelje az auditálási folyamatot, valamint hogyan kommunikálja az audit megállapításait a vezetői csoportok felé. Keressen minket bizalommal, vegyen részt tréningjeinken!

Mik az előnyei annak, ha valaki IRCA vezető auditori tanúsítványt szerez?

 • Nagyfokú hitelesség: Az IRCA tanúsítás világszerte ismert és elismert, és azt bizonyítja, hogy az auditor teljesített bizonyos szakmai követelményeket, és elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt.
 • Hatékony kompetencia: Az IRCA tanúsítási folyamat szigorú képzést és értékelést foglal magában, ami segíthet a lead auditoroknak fejleszteni és finomítani tudásukat és kompetenciáikat.
 • Hozzáférés a szakmai hálózatokhoz és erőforrásokhoz: Az IRCA tanúsítás hozzáférést biztosíthat az adott területen dolgozó szakemberek globális hálózatához, szakmai lehetőséghez, és számos képzési anyagokhoz, kiadványokhoz és konferenciákhoz.

Vezető auditor képzéseink:

4 tétel

 1. Adatvédelmi vezető auditor (ISO/IEC 27701:2019)

  Képezze magát minősített ISO 27701 vezető auditorrá.
 2. ISO 9001:2015 Vezető auditor képzés (MIR) | IRCA

  Képezze magát nemzetközileg minősített ISO 9001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2102
 3. ISO 27001:2022 Vezető auditor képzés (IBIR) | IRCA

  Váljon nemzetközileg minősített ISO 27001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2171
 4. ISO 14001:2015 Vezető auditor képzés (KIR) | IRCA

  Képezze magát nemzetközileg minősített ISO 14001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2226
oldalanként