Auditor kepzesek TÜV RheinlandAuditor kepzesek TÜV Rheinland

Auditor képzések - Középpontban a tudás és a tapasztalat

Az auditorok döntő szerepet játszanak annak biztosításában, hogy a szervezetek megfeleljenek a  különböző irányítási rendszerekre  vonatkozó nemzetközi szabványoknak, így javítva az általános teljesítményt, és növelve az ügyfelek bizalmát is. Akadémiánkon széles választékban kínálunk auditor tanfolyamokat, melyek hozzájárulnak a szakmai fejlődéshez és audit színvonalának emeléséhez.

Auditor tanfolyam? Nálunk mélyreható ismereteket szerezhet!

Amennyiben szeretne minőségirányítási rendszerek auditálásával foglalkozni, akkor auditori képzéseinket Önnek ajánljuk. Nálunk megtanulhatja, hogyan kell értelmezni az ISO 19011 szabvány követelményeit, valamint hogy mire érdemes odafigyelni a felkészülésnél és tervezésnél. Megtudhatja azt is, hogyan kell viselkednie egy auditornak, és segítséget kap belső auditok során szükséges dokumentáció (pl. auditterv, ellenőrző listák, auditjelentés és így tovább) elkészítéséhez. Képzéseinket elvégezve már felkészülten vághat bele a folyamatba, és sikeres auditokat vezethet le.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

A következő képzések közül választhat:

A kiválasztott auditor tréning elvégzése után képes lesz a minőségirányítási rendszer hatékonyságának és folyamatos javulásának ellenőrzésére, valamint a szervezet üzleti céljainak támogatására.

Tapasztalt és gyakorlott oktatók segítenek elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni az audit ellenőrzésekről, valamint interaktív módszerekkel teszik élvezetessé a tanulást. Ha érdeklődik auditori képzéseink iránt, jelentkezzen most, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mit csinál egy ISO auditor?

A minőségügyi auditor olyan szakember, aki ellenőrzi, hogy egy szervezet, folyamat vagy termék mennyire felel meg a minőségügyi előírásoknak, szabványoknak vagy követelményeknek. A minőségügyi auditorok lehetnek belsők vagy külsők, attól függően, hogy a saját szervezetükben vagy egy másik szervezetnél végzik az auditot.

Az ISO auditoroknak rendelkezniük kell a megfelelő képesítéssel, tapasztalattal és ismeretekkel minőségirányítási rendszerekkel, eljárásokkal és szabványokkal kapcsolatban. Emellett fontosak a kommunikációs, elemző és problémamegoldó készségek is. Ezeknek a szakembereknek a munkája nagyon fontos a szervezetek számára, mert segítik őket a minőség javításában, a hibák csökkentésében és a vevői elégedettség növelésében.

Milyen a jó auditor?

Egy olyan szakember, aki nem csak a minőségügyi szabványokat és az audit ellenőrzés módszertanát ismeri, hanem képes a vállalatok igényeit és folyamatait megérteni, értékelni és javaslatokat tenni a fejlesztésükre. Megfelel az ellenőrzési folyamat dokumentálásával és az auditor viselkedésével kapcsolatos elvárásoknak, magabiztosan mozog a különböző auditmódszerek terén. Egy jó ISO auditor szenvedéllyel végzi a munkáját, nyitott az új kihívásokra, és folyamatosan képzi magát.

Minden auditor képzésünk:

1-10 / 16

 1. Minőségirányítási belső auditor (ISO 9001 és ISO 19011)

  Szerezze meg az ISO 9001:2015 szabvány szerinti rendszer működtetéséhez és auditálásához szükséges tudást.
 2. LEGNÉPSZERŰBB

  Integrált belső auditor (MIR, KIR, MEBIR)

  Váljon szakértővé az integrált irányítási rendszerek (minőség- és környezetirányítás, munkahelyi egészség) auditálásában.
 3. LEGNÉPSZERŰBB

  ISO 50001:2018 Energetikai menedzsmentrendszer és auditálása

  Sajátítsa el az energetikai szabvány szerint felépített rendszer működtetéséhez szükséges ismereteket.
 4. Beszállítók, alvállalkozók értékelése; beszállítói auditor

  Auditálja hatékonyan cége beszállítóit és alvállalkozóit.
 5. ISO 27001:2022 IT-biztonsági belső auditor (3. modul)

  Mélyedjen el az ISO 27001:2022 szabvány szerinti rendszer auditálásának elméletében és gyakorlatában.
 6. IATF 16949:2016 Gépjárműipari minőségirányítási belső auditor

  Szerezzen piacképes ismereteket az IATF 16949 szabvány irányítási rendszeréről és auditálásáról.
 7. Menedzsmentrendszerek auditálása (ISO 19011:2018)

  Ismerje meg az ISO 19011 szabványt, szerezzen mélyreható auditálási ismereteket.
 8. ISO 9001:2015 Vezető auditor képzés (MIR) | IRCA

  Képezze magát nemzetközileg minősített ISO 9001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2102
 9. ISO 27001:2022 Vezető auditor képzés (IBIR) | IRCA

  Váljon nemzetközileg minősített ISO 27001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2171
 10. Adatvédelmi vezető auditor (ISO/IEC 27701:2019)

  Képezze magát minősített ISO 27701 vezető auditorrá.
Page
oldalanként