Referenciak a TÜV Rheinland szemelytanusitashozReferenciak a TÜV Rheinland szemelytanusitashoz

Személytanúsítási referenciák

Miért pont a PersCert TÜV az Ön megfelelő partnere a személytanúsításhoz?

A PersCert TÜV tanúsítványok a kompetencia és a pártatlanság tekintetében világszerte kiváló hírnévnek örvendenek. A vállalatok, valamint a szövetségek és oktatási intézmények számára meggyőző bizonyítékot jelentenek a kompetenciák megszerzéséről, bizalmat építenek és lehetőségeket nyitnak meg.

Éppen ezért számuk egyre nő. Tudta, hogy évente nem kevesebb, mint 30 000 ember szerzi meg világszerte a PersCert egyéni személytanúsítványát, és ezzel mérföldkövet ér el saját személyes fejlődésében? Ne hagyja abba az álmodozást, és tudja meg, hogyan tudták mások valóra váltani álmaikat.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Személytanúsítási referenciák

A személytanúsítások a fenntartható menedzsment sikerének stratégiai eszközei. Tekintse meg referenciaeseteinket, és ismerje meg, hogy a személytanúsítással kapcsolatos megoldásaink hogyan hoztak versenyelőnyt ügyfeleinknek.

A PCT Performance Chemicals olyan egyedülálló terméket forgalmaz, amely magas követelményeket támaszt az esztrich rétegek és az építési szakfelügyelőkkel szemben. Ennek a vegyipari vállalatnak a személytanúsítás fontos eszköz a tehetséges fiatalok toborzásában.

A PersCert TÜV személytanúsító szervezetünk személytanúsítása révén a Jungheinrich AG világszerte egységes minőségi szabványt biztosít oktatói számára - ami viszont biztosítja a munkatársak képzéseinek világszerte magas színvonalát.

Az Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) a PersCert TÜV által kiadott személytanúsítvánnyal nagyobb státuszt tulajdonít tanfolyamainak. Ezekkel az üzleti világban elismert tanúsítványokkal a résztvevők egyértelmű versenyelőnyt élveznek társaikkal szemben.

Ne hagyja abba az álmodozást - emelje karrierjét a következő szintre!

Személytanúsítási megoldásaink mindenki számára elérhető. Nézze meg John M. történetét, hogy megtudja, hogyan segített neki a TÜV Rheinland megvalósítani álmát.

Referenciak a TÜV Rheinland szemelytanusitashozReferenciak a TÜV Rheinland szemelytanusitashoz

"Már gyerekkoromban is folyton azon gondolkodtam, milyen lenne darukezelőnek lenni... Órákat töltöttem a játékdarummal, hogy a dolgokat A pontból B pontba mozgassam. Fiatalemberként ezt sikerült valóra váltanom, és most ez a hivatásom. A TÜV Rheinland PersCert nemzetközileg elismert személytanúsítványai révén megvalósult az álmom."

John M., darukezelő

Tudjon meg többet a személytanúsításról