A TÜV Rheinland digitalis tanulasi megoldasainak referenciaiA TÜV Rheinland digitalis tanulasi megoldasainak referenciai

Digitális tanulási referenciák

Miért pont a TÜV Rheinland Akadémia a megfelelő partner a digitális tanulási megoldásokhoz?

A műszaki tantárgyak vezető kompetenciakísérőjeként a TÜV Rheinland egyesíti didaktikai és műszaki szakértelmét, hogy a vállalatoknak és a magánszemélyeknek egyaránt hatékony továbbképzést nyújtson a jövő munka világához.

A személyre szabott kompetenciafejlesztést szolgáló digitális tanulásmenedzsment-rendszerek modern és egyszerű felhasználói élményt, gyors hozzáférést biztosítanak a menedzsmentfunkciókhoz, és minden egyes felhasználó számára egyértelmű nyilvántartást vezetnek a tanulásban elért eredményekről - a nemzetközi szabványoknak megfelelő könnyű skálázhatóság mellett.

A digitális tanulási megoldások emellett tükrözik a jelenlegi felhasználói viselkedést, mivel rugalmasak, intuitívan megragadhatók és földrajzilag függetlenek. A digitális tanulási megoldások másik nagy erőssége az interaktivitásban rejlik, azaz a szociális interakció lehetőségében és - a formátumtól függően - az elmélyülésben, szó szerint a felhasználó virtuális valóságba való elmerülésében. Mindezek a megnevezett szempontok bizonyíthatóan növelik a tanulás hatékonyságát.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Digitális tanulási referenciaeseteink

A vállalatok számára előnyösek digitális tanulási ajánlataink, amelyek formátuma és tartalma a célközönség pontos igényeihez igazítható, és amelyek teljesen új dimenzióban segítik a továbbképzést. Íme néhány példa arra, hogyan használják digitális tanulási megoldásainkat ügyfeleink világszerte továbbképzéseik sikeres megvalósításához.

Az RWE Power AG munkatársai mostantól bárhol és bármikor gyakorolhatják a csigakerekes kotrógép kezelését - nehézgépek nélkül. Mindez a TÜV Rheinland Akadémia által kifejlesztett digitális pilótafülkének köszönhetően lehetséges a VR headsetben.

A BPM&O a folyamatmenedzsmenttel és a szervezetfejlesztéssel kapcsolatos ismereteket közvetít. A TÜV Rheinlanddal közösen létrehozott videó alapú online szemináriumokon professzionális módon mutatta be szolgáltatását a potenciális ügyfélkörnek.

A német munkaerőpiac könnyebb megértése érdekében a TÜV Rheinland Akadémia virtuális felfedezőutat készített a mindennapi munka világába és a szakképzésbe. A Goethe Intézet célcsoportja az újonnan bevándorolt harmadik országbeli állampolgárok.

A TÜV Rheinland Akadémia által kifejezetten a Beiersdorf AG számára programozott játékalapú tanulási világban a munkatársak önrendelkezésre álló módon sajátíthatják el a szükséges műszaki ismereteket. A virtuális ügyfelekkel folytatott tanácsadói találkozókon tovább bővíthetik és megszilárdíthatják tudásuka

Az információbiztonság és az adatvédelem témakörének tudatosítása érdekében a CLAAS a TÜV Rheinland Akadémia e-learning megoldásaira és tanulásmenedzsment rendszerére támaszkodott a szükséges ismeretek átadásához.

Ne hagyja abba az álmodozást - emelje karrierjét a következő szintre!

Digitális tanulási megoldásaink mindenki számára elérhetőek. Nézze meg Jane P. történetét, hogy megtudja, hogyan segített neki a TÜV Rheinland megvalósítani álmát.

A TÜV Rheinland digitalis tanulasi megoldasainak referenciaiA TÜV Rheinland digitalis tanulasi megoldasainak referenciai

"Minden az első gameboyommal kezdődött, majd később felfedeztem a játékkonzolokat és a PC-t is. Szóval azt hiszem, mindig is digitálisan gondolkodtam. Ez a tanulási preferenciáimban is megmutatkozott. Akkor és ott akarok tanulni, amikor és ahol nekem megfelel - ideális esetben online. A TÜV Rheinland Akadémia által az adatvédelem témakörében tartott élő online képzések abszolút megfeleltek nekem.

Amikor aztán a munkahelyemen felmerült az igény, hogy a csapatot kiberbiztonsági kérdésekben képezzük, ezt digitálisan tudtuk megoldani. A TÜV Rheinland Akadémia tanácsot adott a megfelelő tanulási forma kiválasztásában, majd az igényeinknek megfelelő tartalmat szállított. Még a más helyszíneken dolgozó kollégák is jó benyomást tettek a végeredményre és a tanulás sikerére."

Jane P., megfelelőségi tisztviselő