A PersCert TÜV-rolA PersCert TÜV-rol

PersCert TÜV mint erős partner

Mit kínál Önnek a PersCert TÜV tanúsítás?

A globális üzleti életben a személytanúsítások átláthatóvá és nemzetközileg összehasonlíthatóvá teszik a kompetenciákat. Egységes szabványokat tesznek lehetővé a gyors technikai fejlődésben, és biztosítják a fenntartható készségfejlesztést és az állandó minőséget. Tudjon meg többet munkamódszereinkről és minőségi kritériumainkról.

Neves

A TÜV Rheinland a minőség, a biztonság és a pártatlanság mellett áll, 65 országban 20 000 alkalmazottal. Világszerte elismert tesztelési szolgáltatója, a PersCert TÜV iparágakon átívelő szakértelmet kínál Önnek.

Átláthatóság

A PersCert TÜV dokumentálja a meglévő tanúsítási programokat a személytanúsításban a Certipedia, a TÜV Rheinland tanúsítvány-adatbázisán. A maximális nyomon követhetőség és átláthatóság garantált, az egyértelműen közzétett vizsgatartalmak, az egyes tanúsítási programok azonosítói, valamint a QR-kódok révén.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.
A PersCert TÜV elonyeiA PersCert TÜV elonyei

Nemzetközi

A PersCert TÜV tanúsítási programjaink szabványosításával világszerte képesek vagyunk tanúsítási eljárásokat végezni, hogy félreérthetetlen összehasonlíthatóságot biztosítsunk. Értékes támogatást tudunk nyújtani a vállalatoknak az egységes készségkövetelmények nemzetközi környezetben történő érvényesítéséhez.

Függetlenség

A képzés és a vizsgák szétválasztásával a PersCert TÜV megőrzi a tanúsítási eljárások függetlenségét. Rendszeres kockázatértékeléseink biztosítják, hogy a problémákat azonnal felismerjük és megoldjuk.

Összehasonlíthatóság

A dokumentált eljárások biztosítják, hogy a tanúsítások olyan módon történjenek, amely egyértelmű összehasonlítást tesz lehetővé. PersCert TÜV szolgáltatásunk folyamatos minősége ezen az átláthatóságon múlik, és azt jelenti, hogy az ellenőrzött készségek országhatárokon túl is összehasonlíthatók. Ez különösen a DIN EN ISO 17024 szabvány hatálya alá tartozó tanúsításokra vonatkozik.

Fenntarthatóság

A korlátozott érvényességű tanúsítványokkal és a PersCert TÜV tanúsítási eljárásainkba beágyazott folyamatos fejlesztéssel a személytanúsítás hozzájárul a készségek fenntartható fejlődéséhez. Ezeket a lehetőségeket kínáljuk ügyfeleinknek, és mindig ott vagyunk mellettük szakmai karrierjük továbblépésében.

Más PersCert ajánlataink is érdekelhetik Önt