A TÜV Rheinland AkedemiarolA TÜV Rheinland Akedemiarol

TÜV Rheinland Akadémia

Globális és helyi képzések: Találja meg az önnek megfelelő opciót

Az olyan technológiák, mint az Internet of Things (IoT) vagy az Ipar 4.0 globálisan terjednek világszerte. Információs társadalmunk dinamikus fejlődése minden eddiginél többet követel a mobilitás és a rugalmasság, valamint a műszaki képesítés terén is. Ezért az általunk kínált műszaki szolgáltatások igen széles skálán mozognak.

Azon dolgozunk, hogy változatosan és innovatívan végezzük a munkánkat, ahogy azt a velünk együttműködő vállalatok és magánszemélyek tőlünk elvárják.

26 országban vagyunk jelen világszerte, hogy új üzleti és szakmai horizontokat nyithassunk az emberek előtt. Összesen 150 helyszínen vezetünk szakembereket és csapatokat az egyéni és szervezeti fejlődés következő mérföldkövéhez.

Minden szükséges eszközt bevetünk, hogy segítsük Önt céljai elérésében: Legyen szó klasszikus tanulási módszerekről, mint a személyes képzéseken való részvétel, vagy olyan képzési technikákról, mint a gamifikáció és a kiterjesztett valóság vagy a HoloLens - Ön dönti el, hogy milyen utat választ a sikerhez, és mi illik leginkább az Ön szervezetéhez, kultúrájához és alkalmazottaihoz. Választhat a szabvány kurzusok, a kihelyezett képzések vagy a vállalat egyedi céljaihoz igazított, testre szabott tanfolyamaink közül.

A TÜV Rheinland nemzetközileg elismert és független tanúsítvánnyal bizonyítja az üzleti életében résztvevő partnerek és az ügyfelek számára, hogy szervezete és csapata alkalmas arra, amit a jövő tartogat.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Valósítsa meg elképzeléseit - emelje karrierjét a következő szintre!

Professzionális képzési megoldásaink mindenki számára elérhetőek. Ismerje meg Paul Q. történetét, hogy megtudja, miként segített neki a TÜV Rheinland megvalósítani álmát.

A TÜV Rheinland Akademia referenciajaA TÜV Rheinland Akademia referenciaja

"Már gyerekként is izgalmasnak találtam az áramkörök összekapcsolását, és azt, hogy mi történik, de  a gyakorlati vonatkozás hiányzott az energetikai rendszerelektronikai mérnöki tanulmányaimból. Ezt találtam meg a TÜV Rheinland Akadémia továbbképzésén. A képesítés és a módszertan annyira lelkesített, hogy elhatároztam, magam is oktató leszek a TÜV Rheinland Akadémián mellékállásban. Ez lehetővé teszi számomra, hogy aktívan részt vegyek különböző területeken, ahol az élethosszig tartó tanulás szemlélete szerepet játszik, és hozzájáruljak mások szakmai kompetenciájának fejlesztéséhez. Fantasztikus!"

Paul Q., tréner és motivátor karrierekért a világ minden táján

Tudjon meg többet portfóliónkról

 • Szakmai kepzes a TÜV Rheinland
  Tantermi képzés, e-learning, virtuális képzés vagy kihelyezett képzés? Meghatározzuk a megfelelő stratégiát, és a tartalmat az Ön műszaki kompetenciaigényeihez igazítjuk.
 • A TÜV Rheinland uzleti megoldasai
  Üzleti megoldásainkkal segítünk kiépíteni és megszilárdítani a kompetenciát minden olyan műszaki témában, amely növeli az Ön működési kiválóságát.
 • Digitalis tanulasi megoldasok a TÜV Rheinland
  Azonnali használatra ágazatközi szabványos digitális tanulási megoldásokat vagy egyedi digitális tanulási megoldásokat dolgozunk ki speciális témákhoz.
 • Szemelytanusitas a TÜV Rheinland
  A kompetencia ellenőrizhető - személytanúsítással. Tudjon meg többet arról, hogy a személytanúsítás hogyan indíthatja el az Ön, mint vállalat és mint egyén sikerét.

Referenciák

Szeretné tudni, hogy miért pont mi vagyunk a megfelelő képzési megoldás az Ön számára? Nézze meg referenciáinkat és győződjön meg róla!