A TÜV Rheinland Akademia szemleleteA TÜV Rheinland Akademia szemlelete

Szemléletünk

TÜV Rheinland Akadémia - Örökségünk, küldetésünk

Volt idő, amikor a szakképesítés hiánya az életébe kerülhetett - legalábbis ha a 19. század végén gőzkazánkezelőként kereste a kenyerét. A gőzkazán-technológia a maga idejében a gazdasági fejlődés motorja volt, ugyanakkor jelentős életveszélyt is jelentett. Az első ipari forradalom kezdetén súlyos gőzkazánrobbanások voltak napirenden.

Csak a Dampfkesselüberwachungsverein (DÜV), majd később TÜV Rheinland nevű gőzkazán-ellenőrző egyesület megalapításával lettek sokkal ritkábbak ezek a balesetek - mivel a szakemberek rendszeresen ellenőrizték a gőzkazánok műszaki állapotát, és cserébe másokat is oktattak a gőzkazánok megfelelő karbantartására és üzemeltetésére.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Mi különböztet meg minket

A naprakész kompetenciák biztosítása nemcsak a biztonságosabb munkavégzés, hanem a jólét és a személyes kilátások kulcsa is volt 140 évvel ezelőtt. Már a 19. század végén úttörők voltunk a szakmai kompetenciák képzése terén.

Ma már nem a gőzkazán határozza meg a kompetenciáinkat. Ehelyett az IT és a digitalizáció nagy nyomást gyakorol a változásra az üzleti életben, a társadalomban és minden egyes emberben.

Az internetre csatlakoztatott eszközök száma gyorsabban szaporodik, mint a világ népessége, ma már több dolog, mint ember van egymással hálózatba kötve. A dolgok internete, a hálózatba kapcsolt vezetés vagy az Ipar 4.0 ennek a dinamikus változásnak a kifejezési formái.

Már most egyértelmű, hogy a mai diákok közül sokan később olyan munkaköröket fognak betölteni, amelyek még nem is léteznek. A dolgok internetéből, az automatizálásból és az AI-rendszerekből olyan szerepek fognak kialakulni, amelyek teljesen más készségeket és kompetenciákat igényelnek, mint amiket ma el tudunk képzelni.

Ki fogja kezelni ezt a technológiai fejlődést? Olyan műszaki szakembereket keresnek ma, mint még soha, akik képesek aktívan alakítani a jövőnket, hozzáértően irányítani és biztosítani azt.

Küldetésünk: a műszaki fejlődés elősegítése, az emberek és a környezet védelme - a műszaki kompetencia révén

"Különösen akkor, amikor az automatizálás és a mesterséges intelligencia növekszik, szakértő személyzet nélkül ez nem fog működni. A szakértő személyzet megléte a kulcs a technológia hatásainak megtervezéséhez, ellenőrzéséhez és meghatározásához."
Markus Dohm
TÜV Rheinland Academy & Life Care ügyvezető alelnöke

 

A TÜV Rheinland több mint 140 éve foglalkozik az emberek, a technológia és a környezet biztonságával. Vizsgálati szolgáltatóként küldetésünk a fejlődés elősegítése, valamint az emberek és a környezet védelme a technológia negatív hatásaitól.

Az általunk - holisztikus és előremutató képzési szolgáltatóként - közvetített műszaki kompetenciákat és képesítéseket ez a meggyőződés motiválja és vezérli: Az automatizálás és a mesterséges intelligencia terjedésével együtt szükségünk van olyan szakemberekre, akik megtervezik, kezelik, meghatározzák és megvédik ezeket a technológiákat és azok hatásait. A TÜV Rheinland Akadémia a vezető kompetenciakísérő a műszaki képesítés kiválóságáért.

Nagy tapasztalatunk van a szervezetek, csapatok és egyének technikai kompetenciáinak folyamatos fejlesztésében - célzott képzések és szisztematikus kompetenciamenedzsment révén. Kínálatainkat az aktuális igényekhez igazítjuk, a jelen és a jövő dinamikus kihívásaihoz igazítva, a piac pulzusán tartva a kezünket, hogy just-in-time egyedi megoldásokat tudjunk kínálni.

Profitáljon tapasztalatainkból, valamint átfogó ágazati szaktudásunkból, amelyet német minőséggel, globális hírnévvel és helyi közelséggel hajtunk végre világszerte.

Biztosítsa velünk versenyelőnyét - a TÜV Rheinland független és nemzetközileg elismert tanúsítási programjaival és szabványaival.

EVP TÜV Rheinland AkademiaEVP TÜV Rheinland Akademia
Markus Dohm, a TÜV Rheinland Academy & Life Care ügyvezető alelnöke

Portfóliónk áttekintése

 • Szakmai kepzes a TÜV Rheinland
  Tantermi képzés, e-learning, virtuális képzés vagy kihelyezett képzés? Meghatározzuk a megfelelő stratégiát, és a tartalmat az Ön műszaki kompetenciaigényeihez igazítjuk.
 • A TÜV Rheinland uzleti megoldasai
  Üzleti megoldásainkkal segítünk kiépíteni és megszilárdítani a kompetenciát minden olyan műszaki témában, amely növeli az Ön működési kiválóságát.
 • Digitalis tanulasi megoldasok a TÜV Rheinland
  Azonnali használatra ágazatközi szabványos digitális tanulási megoldásokat vagy egyedi digitális tanulási megoldásokat dolgozunk ki speciális témákhoz.
 • Szemelytanusitas a TÜV Rheinland
  A kompetencia ellenőrizhető - személytanúsítással. Tudjon meg többet arról, hogy a személytanúsítás hogyan indíthatja el az Ön, mint vállalat és mint egyén sikerét.

TÜV Rheinland Akadémia számokban

A TÜV Rheinland Akademia szamokbanA TÜV Rheinland Akademia szamokban