CQI IRCA akkreditacio a TÜV RheinlandCQI IRCA akkreditacio a TÜV Rheinland

CQI IRCA akkreditációk a PersCert TÜV által

Nemzetközi szakmai auditálás az ISO szabványok szerint

A TÜV Rheinland Akademie GmbH a CQI IRCA-nál a 01185221 hivatkozási szám alatt akkreditált az auditmenedzseri tanfolyamok elvégzésére. Az IRCA tanfolyami irányelvei biztosítják az auditorok képzésének egységes szintjét. A CQI IRCA csak olyan szervezeteket hagy jóvá, amelyek bizonyítják a szükséges műszaki és képzési ismereteket, és képesek a potenciális auditorok és auditoroktatók teljesítményének helyes értékelésére és ellenőrzésére. A TÜV Rheinland Certification Hubon keresztül biztonságos, független online vizsgákat is kínálunk otthonról.

A TÜV Rheinland Akadémia az ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001 és ISO 27001 ISO szabványok szerinti IRCA auditmenedzseri tanfolyamokat kínál.

CQI IRCA logoCQI IRCA logo

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

CQI IRCA auditmenedzser tanfolyamaink

PR328 - Minőségirányítás

Minőségirányítási rendszerek (QMS)

Az IRCA által tanúsított QMS-auditor képzés a minőségirányítási szakemberek számára biztosítja azokat az ismereteket és készségeket, amelyekkel értékelni tudják egy szervezet QM-rendszerének megfelelőségét és teljesítményét az ISO 9001 követelményeinek megfelelően. Az auditorok ily módon hozzájárulnak az üzleti folyamatok folyamatos javításához.

PR357 - Munkavédelem, egészségvédelem és biztonság: Munkahelyi- egészségügyi és biztonsági irányítási rendszerek (OH&SMS)

Az IRCA által tanúsított munkavédelmi irányítási rendszerek auditorainak képzései a munkavédelmi,  egészségvédelmi és biztonsági szakemberek számára olyan ismereteket és készségeket nyújtanak, amelyekkel értékelni tudják, hogy egy szervezet munkavédelmi irányítási rendszere megfelel-e az ISO 45001 szabvány követelményeinek.

PR315 - Környezetvédelem: Környezetirányítási rendszerek (EMS)

Az IRCA által tanúsított EMS auditor képzések a környezetirányítási szakemberek számára biztosítják a szükséges ismereteket és készségeket ahhoz, hogy értékelni tudják egy szervezet környezetirányítási rendszerének az ISO 14001 szabványnak való megfelelését.

PR366 - Energia: Energiairányítási rendszerek (EnMS)

Az IRCA tanúsítvánnyal rendelkező EnMS auditor képzés biztosítja azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek egy szervezet energiagazdálkodási rendszerének az ISO 50001 szabvány követelményeinek való megfelelésének és teljesítményének értékeléséhez.

PR373 - Információbiztonság: Információbiztonsági irányítási rendszerek (ISMS)

Az IRCA által tanúsított ISMS auditor képzések az információbiztonsági szakértők számára biztosítják azokat az ismereteket és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy értékelni tudják egy szervezet információbiztonsági irányítási rendszerének az ISO/IEC 27001 szabványnak való megfelelését.

A CQI IRCA London által elismert PersCert TÜV CQI IRCA-val együttműködő TÜV Rheinland Group IRCA képzési partnerekkel rendelkező helyszínek.

A TÜV Rheinland akkreditalt kepzesi partnereiA TÜV Rheinland akkreditalt kepzesi partnerei

Más PersCert ajánlataink is érdekelhetik Önt