Informaciobiztonsagi kepzes TÜV RheinlandInformaciobiztonsagi kepzes TÜV Rheinland

Információbiztonsági képzések - hogy lépést tarthasson a kor kihívásaival

Az információbiztonság azokra az intézkedésekre utal, amelyeket az információk minden típusának (nem csak a személyes adatoknak) a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól, nyilvánosságra hozataltól, módosítástól vagy megsemmisítéstől való védelme érdekében hoznak. Ez magában foglalja a digitális vagy fizikai formátumban tárolt információk, valamint a hálózatokon vagy más kommunikációs csatornákon keresztül továbbított információk védelmét.

Az IT-biztonság egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli ágazat, amelyet csak az újdonságok folyamatos figyelmmel kísérésével és képzésekkel lehet magas szinten tartani. Ha meg akarja ismerni  az információ biztonság alapokat, vagy el szeretné mélyíteni tudását ezen a szakterületen, válasszon Akadémiánk képzési közül.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Napjaink kikerülhetetlen témája: az információbiztonság

Az IT-biztonság az információ és az azt kezelő rendszerek védelmét szolgáló olyan gyakorlati megoldás, amelyek a jogosulatlan hozzáférés, a lopás  vagy vírusok elleni védelmet szolgálják. Összességében az IT-biztonság alapvető fontosságú az érzékeny adatok védelme, a kibertámadások megelőzése, a szabályozások betartása, az üzletmenet folyamatosságának biztosítása és a szervezet hírnevének védelme szempontjából.

Annak érdekében, hogy ezeket az ismereteket megszerezze, figyelmébe ajánljuk Akadémiánkon elérhető, a témához kapocsolódó  képzéseinket.

Milyen kérdésköröket érintenek az információ biztonságával foglalkozó tréningjeink? 

 • Az ISO 27001 szabvány az információbiztonsági irányítási rendszer (IBIR) kiépítést és üzemeltetését leíró dokumentum. Tanfolyamainkon a szabvány ismeretein kívül annak auditálásával is megismerkedhet a résztvevő.
 • Az incidensmenedzsment az IT-rendszerekben felmerülő, váratlan események kezelésére fókuszál.
 • Az IT Risk Manager tanúsítvánnyal a kockázatok azonosításával és kezelésével kapcsolatbantud majd felelős döntéseket hozni.

Sajátítsa el a szakértelemet IT képzéseink révén!

Ha az adatok speciális körének, a személyes adatoknak védelméről szeretne többet tudni, Önnek adatvédelmi képzésre van szüksége, ezeket is megtalálja Akadémiánk képzési palettáján.

Érdekességek az IT-biztonsággal kapcsolatban

 • Az egyik  leginnovatívabb megoldás, amelyet a vállalatok használnak az ún. "bug bounty" program. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalatok jutalmat ajánljanak fel azoknak a hackereknek, akik segítenek a biztonsági rések felkutatásában. Ezt a programot széles körben használják a nagyobb technológiai vállalatok és IT cég óriások is.
 • Az AI és a gépi tanulás technológiái megjelentek az IT-biztonság terén is, és segítenek a vállalatoknak gyorsan reagálni a biztonsági incidensekre. Segítségükkel a vállalatok képesek azonosítani azokat a biztonsági kockázatokat, amelyeket az emberi szem nem lát, és azonnal cselekedni ellenük.
 • Az okostelefonokban tárolt személyes adatok védelme napjainkban kiemelt fontossággal bír. Ezért az utóbbi években több újítás is történt a készülékek adatvédelmi szempontból biztonságosabbá tételére, ilyenek például az arcfelismerő technológiák, vagy a tárolt adatok automatikus titkosítása.

Információbiztonsági képzéseink:

7 tétel

 1. ISO 27001:2022 IT-biztonsági szakember (1. modul)

  Szerezzen az ISO 27001 szabványon alapuló, piacképes IT-biztonsági tudást.
 2. LEGNÉPSZERŰBB

  ISO 27001:2022 IT-biztonsági referens (2. modul)

  Tegye biztonságosabbá cégét az ISO 27001 szabványon alapuló irányítási rendszer bevezésében szerzett ismeretekkel.
 3. ISO 27001:2022 IT-biztonsági belső auditor (3. modul)

  Mélyedjen el az ISO 27001:2022 szabvány szerinti rendszer auditálásának elméletében és gyakorlatában.
 4. ISO 27001 szabvány - változások és újdonságok

  Szerezzen gyakorlati ismereteket az ISO 27001 szabvány legújabb, 2022. évi változatáról.
 5. Incidensmenedzsment (ISO/IEC 27035 alapokon)

  Szerezzen az ISO 27035 szabványon alapuló, piacképes incidenskezelési szakértelmet.
 6. ISO 27001:2022 Vezető auditor képzés (IBIR) | IRCA

  Váljon nemzetközileg minősített ISO 27001 vezető auditorrá. A képzés CQI és IRCA által kiadott egyedi azonosítója: 2171
 7. IT Risk Manager

  Megismerheti az IT-rendszerek esetében fellépő lehetséges kockázatokat és azok elemzésének módszereit.
oldalanként