Digitalis tanulasi megoldasok a TÜV RheinlandDigitalis tanulasi megoldasok a TÜV Rheinland

Digitális tanulási megoldások

Tanácsadást nyújtunk a digitális tanulási megoldásokkal kapcsolatban

Szenvedélyünk a műszaki kompetenciák fenntartható átadása. Ezt szem előtt tartva a TÜV Rheinland Academy az Ön holisztikus stratégiai partnere a digitális tanulási megoldások tervezésében, fejlesztésében és megvalósításában. Az XR-képzéstől a vegyes tanuláson át a virtuális tantermekig és a komoly játékokig, a didaktikai, technikai és szakismereteket ötvözzük, hogy a legújabb képesítésekkel továbbképezhesse alkalmazottait. Akár szabványosított, akár testre szabott, digitális tanulási megoldásaink az interaktív tanulási módszerek tökéletes keverékét nyújtják az Ön számára.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Digitális formátumaink áttekintése

A TÜV Rheinland digitalis tanulasi modszereiA TÜV Rheinland digitalis tanulasi modszerei

Ez az egyik olyan digitális tanulási trend, amely a tanulási tartalmakat szórakoztató, játékszerű elemekkel kombinálja. A komoly játékok növelik a felhasználók kíváncsiságát és figyelmét, és még a "száraz" témákat is szinte automatikusan megtanulják. A tanulási eredmények által szerzett önmegerősítés táplálja a hajlandóságot arra, hogy az új készségeket a mindennapi munkában is alkalmazzák.

A TÜV Rheinland komoly tanulasi jatekaiA TÜV Rheinland komoly tanulasi jatekai

A virtuális tantermi képzés olyan szeminárium vagy tanfolyam, amelyet teljes egészében online tartanak. A részvétel tehát nem kötött helyhez, mégis a közvetlen, egyéni kommunikáció minden előnyét kínálja. Egyenesen az oktatóhoz vagy a betárcsázott szakértőkhöz intézheti kérdéseit, interaktív feladatokon dolgozhat együtt a többi résztvevővel, és akár online vizsgát is tehet, hogy megszerezze saját tanúsítványát. A virtuális tantermek tökéletes alternatívát jelentenek a jelenléti tanfolyamainkhoz.

Virtualis kepzes a TÜV RheinlandVirtualis kepzes a TÜV Rheinland

Multimédiás oktatóprogramjainkban - vagy webalapú képzéseinkben - komplex digitális tanulási tartalmakat készítünk az Ön cége számára, amelyek az Ön speciális témaköreit fedik le. Annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú tudást adjuk át munkatársainak, a képzési koncepciókat a TÜV Rheinland szakértői közösen fejleszthetik és tesztelhetik. A tartalmat a legújabb SCORM szabványok szerint állítjuk össze, fejlesztőink pedig segítenek Önnek a tartalom gyors integrálásában az Ön tanulásmenedzsment rendszerébe. Korszerű szerzői eszközeinkkel mindig lehetősége van arra, hogy a tananyagok tartalmát saját maga frissítse.

Webalapu kepzes a TÜV RheinlandWebalapu kepzes a TÜV Rheinland

Az XR technológiával történő képzés mostantól valósággá vált! Magával ragadó tartalmat nyújtunk belépőbarát, holisztikus digitális tanulási megoldásként, amely azonnal használható. Nincs szükség bonyolult telepítésekre vagy számtalan további eszközre.

Egyszerűen vegye fel a VR/AR-szemüveget, vagy vegye elő a táblagépét, és máris indulhat - izgalmas forgatókönyvekkel a kompetenciafejlesztés fokozására.

XR kepzes a TÜV Rheinland AkademianXR kepzes a TÜV Rheinland Akademian

Az online vizsgák az értékelés digitális formáját jelentik. Egy online eszköz segítségével a tanúsítási vizsgák biztonságosan és függetlenül, online bárhonnan letehetők. Egy meghatározott napon és időpontban laptopon vagy számítógépen keresztül csatlakozik a vizsgafelügyelőhöz, aki távolról felügyeli Önt a vizsgafeladatok elvégzése közben. A vizsgáztatás ezen formájának feltételei: internetkapcsolat, kamera, mikrofon és zárt helyiség.

A TÜV Rheinland online ertekeleseA TÜV Rheinland online ertekelese

A tanulási videók kiválóan alkalmasak a koncentrált tudás rövid szekvenciákban történő átadására. A narrátor elmagyarázza a digitális tanulási tartalmat, miközben a háttérben illusztrációk vagy grafikák jelennek meg. Mivel ma már a legtöbbünknek van okostelefonja, a videós tanulás jelenleg a legmobilisabb képzési forma.

Video tanulas a TÜV RheinlandVideo tanulas a TÜV Rheinland

A "vegyes tanulás" kifejezés a tanulási módszerek minden olyan formáját magában foglalja, amely a hagyományos tantermi órák és a digitális tanulás modern formáinak didaktikailag megfelelő kombinációjából él. A vegyes tanulási megoldások ötvözik a digitális tanítási és tanulási módszerek hatékonyságát és rugalmasságát a személyes oktatás szociális aspektusaival, valamint a tevékenységek gyakorlati elsajátításával vagy például a virtuális valóságon keresztül történő forgatókönyvek szimulálásával.

TÜV Rheinland altal szervezett kombinalt oktatasTÜV Rheinland altal szervezett kombinalt oktatas

A "tanulási utazás" egy személyre szabott koncepció az avatarokon alapuló digitális tanulási élményre, amely gyakran hasznos a sokszínű munkaerővel rendelkező vállalatoknál. A tanulási utak támogatják egy koherens és célcsoport-orientált digitális tanulási stratégia kialakítását, amely nemcsak a munkavállalók tudását és készségeit javítja, hanem a vállalati identifikációt is erősíti, és fantasztikus támogatást nyújt a stratégia megvalósításához.

Tanulasi ut a TÜV RheinlandTanulasi ut a TÜV Rheinland

Kérdése van a digitális tanulási módszereinkkel kapcsolatban?

Egyedi digitális tanulási tanácsadás az Ön képzési igényeihez

Az egyedi témák egyedi megoldásokat igényelnek. Ezért tanulási tanácsadóink és projektmenedzsereink az Ön szakosodott részlegével együttműködve célzott digitális tanulási koncepciót dolgoznak ki, és a kezdetektől fogva támogatják Önt a megvalósításban: Mindenekelőtt segítünk Önnek abban, hogy üzleti céljait konkrét tanulási stratégiákba ültesse át. Ezután szakértőink az Ön szakosodott részlegével együttműködve megtervezik, megvalósítják és bevezetik a digitális tanulási szolgáltatásokat. A célcsoporthoz és az alkalmazási célokhoz igazodva ez olyan személyre szabott megoldásokat eredményez, amelyek például játékosan generálják a figyelmet, lineáris tudást közvetítenek webes képzés formájában, vagy a kiterjesztett vagy virtuális valóság technológiáknak köszönhetően magával ragadó tanulási élményeket tesznek lehetővé.

Szabványosított digitális tanulási megoldásaink

Az olyan témák, mint az adatvédelem vagy a munkavédelem, egészségvédelem és biztonság, a vállalkozói kötelezettségek részét képezik, és minden vállalatot érintenek. Széles portfóliót kínálunk Önnek az ilyen általános ismeretek oktatásához. Az előny: szabványos digitális tanulási programjainkat a TÜV Rheinland szakértői a jogszabályi előírásoknak megfelelően fejlesztették ki, és a piacnak megfelelő, naprakész formátumban állnak rendelkezésre.

Az üzleti kötelezettségektől kezdve a legújabb digitalizációs stratégiájáig - nálunk megtalálja a megfelelő digitális tanulási tartalmakat. Itt egy áttekintés a különböző országokban kínált témákról:

A TÜV Rheinland digitalis tanulasi portfoliojaA TÜV Rheinland digitalis tanulasi portfolioja

Érdekli a digitális tanulási tanácsadás? Többet tudunk mondani standard és személyre szabott megoldásainkról.

A digitális tanulás előnyei

Az emberek csak 10%-át jegyzik meg annak, amit elolvasnak, de 90%-át megértjük mindannak, amit aktívan alkalmazunk vagy segítünk alakítani. A TÜV Rheinland Akadémia digitális tanulási megoldásai növelik a tanulás hatékonyságát, nagyfokú önmotivációval. A digitális megoldások segítenek az új témák feldolgozásában és elősegítik az aktív kíváncsiságot egy "védett" térben, így valóban tanulhat a hibáiból. Eközben a felhasználó azonnali visszajelzést kap a tetteiről, ami önfenntartó sikerhez vezet.

Szeretné elmélyíteni a szaktudását, de szoros az időbeosztása, vagy nem szeretne utazni? Akkor online képzési ajánlataink pontosan a megfelelő megoldást jelentik az Ön számára. Online képzési ajánlataink, például a virtuális tantermek vagy az e-learning segítségével kényelmesen és egyszerűen, bárhonnan bővítheti szaktudását, és így képesítheti magát új és izgalmas szakmai kihívásokra. Számos virtuális tanteremben tartott képzés esetében online vizsgát is tehet - online vizsgafelügyelettel -, és tanúsítványt szerezhet. Elismert képesítésünk és sokéves tapasztalatunk révén Ön optimálisan felkészül a mindennapi szakmai élet kihívásaira.

Tudjon meg többet a digitális tanulási megoldások előnyeiről. Videónk elmagyarázza, hogyan sikerül az online tanulás a virtuális tanteremben.

Digitális tanulás referenciái 

A TÜV Rheinland digitalis tanulasi megoldasainak referenciai
Szimulálni az ügyfelekkel folytatott megbeszéléseket az értékesítésben, vagy játékosan kialakítani a vállalaton belüli szabályokat? Nézzen meg néhány izgalmas esetet a digitális tanulási megoldások hatékony felhasználására irányuló projektjeinkből.