Tanusitasi adatbazis CertipediaTanusitasi adatbazis Certipedia

Certipedia - a TÜV Rheinland tanúsítvány-adatbázisa

Mi az a Certipedia?

  • A TÜV Rheinland tanúsítvány-adatbázisa a Certipedia egyértelmű betekintést nyújt ügyfeleinknek a TÜV Rheinland tanúsítási munkájának terjedelmébe és tartalmába.
  • A Certipedia tanúsítvány-adatbázis áttekintést nyújt a termékek, rendszerek és az emberek készségeinek területén végzett tanúsításokról.
  • A Certipedia személyi tanúsításokkal foglalkozó része tájékoztatást nyújt a PersCert TÜV tanúsítási programokról, és tartalmazza a tanúsított személyek nyilvántartását, akik saját vizsgajegyet viselnek, hogy bemutassák érvényesített kompetenciájukat.
  • A Certipedia tanúsítvány-adatbázis a PersCert TÜV együttműködő partnerei számára lehetőséget nyújt arra, hogy azonosítsák és bemutassák, hogy mely PersCert TÜV vizsgával rendelkező képesítési tanfolyamok állnak rendelkezésre a piacon.
  • Certipedia tanúsítvány-adatbázisunkban minden szükséges információ megtalálható az egyes vizsgajegyekről.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

Adjon készségeinek erős versenyképes jelenlétet

Hirdesse magát a tanúsítási programmal

Együttműködő partnereink reklámcélokra használhatják a vizsgajegyet. Ez bizonyítja a PersCert TÜV által függetlenül tanúsított képesítési programnak tulajdonított megbecsült jelentőséget.

Vedjegy az egyuttmukodo partnerek szamaraVedjegy az egyuttmukodo partnerek szamara
Tesztjegy az együttműködési partnereknél

Használd a képességeidet reklámként

Hagyd, hogy a világ megismerje érvényesített képességeidet! A sikeres tanúsítás után végzettjeink használhatják híres és akkreditált vizsgajegyünket, hogy bemutassák kompetenciájukat.

PersCert TÜV vizsgalati vedjegyPersCert TÜV vizsgalati vedjegy
PersCert TÜV tesztjel

Más PersCert ajánlat is érdekelheti Önt?