Belso auditor kepzes TÜV Rheinland

Belső auditor képzés - nálunk szakértőktől tanulhat

A minőségirányítási rendszert fenntartó szervezetek az évről-évre ismétlődő belső auditokhoz megfelelően képzett szakemberekre van szükségük.  A belső auditor olyan munkatárs, akinek feladata a szervezet irányítási rendszerének vagy rendszereinek hatékonyságát értékelni, és a fejlesztési lehetőségek azonosítani. Ebben segítenek az Akadémiánk által kínált belső auditori tanfolyamok.

Milyen legyen a belső audit?

A belső auditálás lényege, hogy független és objektív képet és tanácsadást nyújtson a szervezet vezetésének és munkatársainak. Magában foglalja a szervezet folyamatainak értékelését, a hiányosságok és javítási lehetőségek azonosítását, valamint a javaslatok megfogalmazását és követését. Milyen legyen egy hatékony és eredményes audit?

  • Legyen átfogó és alapos.
  • Azonosítsa a a potenciális javítandó területeket és a legjobb gyakorlatokat.
  • Hatékony kommunikációval folyjon le, az auditor objektív és pártatlan szemlélete által irányítva.
  • Dokumentálja az audittevékenységeket és eredményeket.

KERESSEN MINKET!

TÜV Rheinland InterCert Kft. Akadémia
1143
Budapest
Gizella út
51-57.

A belső auditor - szakértelem, képzés és folyamatos fejlődés

Míg egy vezető (tanúsító) auditor egy tanúsító szervezettől érkezik, a belső auditor az a személy, aki az adott szervezeten belül végzi el az auditot és ebben a hatáskörben jár el. Bizonyos szempontból nehéz a dolga - a munkatársai munkáját ellenőrzi, hogy javítani tudják folyamataik hatékonyságát.


Tudta? Egy belső auditor a munkahelye bármely területét auditálhatja, kivéve a sajátját - így biztosítva a pártatlanságot.


Bárki lehet belső auditor, aki érdeklődik a minőségirányítási rendszerek és azok auditálása iránt, és képzésen szerzi meg, majd fejleszti tovább tudását. Az ISO auditor, ezen belül a belső auditor képzésen való részvétel biztosítja a szükséges ismereteket és készségeket a belső auditok hatékony elvégzéséhez, az ISO szabványoknak való megfelelés biztosításához és a folyamatos fejlődés elősegítéséhez. Résztvevőink gyakorlati tanácsokat kapnak ahhoz is, hogy hogyan gyűjtsenek hatékonyan információkat, hogyan kommunikáljanak az auditfolyamat során, vagy hogyan írjanak meg egy auditjelentést.

Tekintse meg kínálatunkat, csatalkozzon a valamelyik belső auditor tanfolyamunkat elvégzett szakemberek sorához.

Belső auditor képzéseink:

11-12 / 12

  1. VDA szerinti gépjárműipari beszállítói auditor

    Szerezzen naprakész, a VDA szabványon alapuló rendszer-, termék-, és folyamatauditálási ismereteket (VDA 6.1, 6.3, 6.5.).
  2. ISO 19011 szabvány - Belső auditor

    Ismerje meg az ISO 19011 szabványt, szerezzen mélyreható auditálási ismereteket.
Page
oldalanként